AIK & Somalia Bandy deltar i ExTe CUPEN 2019!

För tredje året i rad spelar AIK Exte CUPEN. AIK har varit väldigt nöjda med sina tidigare helger i Ljusdal och är imponerade av Ljusdals BKs sätt att driva Exte CUPEN i kombination med att AIK fick en inbjudan redan för två år sedan som div 1-lag – gör det till en självklarhet att återigen spela.

 

Den stora nyheten för i år är att AIK åker tillsammans med Somalias stolta bandylandslag. Detta är en del av det samarbete som pågår och ännu en viktig del av både det sportsliga samt det värdegrundsarbete som sker. Även Somalia kommer att spela på plats i Ljusdal, även om laget inte ingår i cupen. Spelarna i AIK och Somalia ges därmed ännu ett tillfälle att träffas och stötta varandra mot nya framgångar.

 

Med ett startfält innehållande bra lag blir cupen avslutet för en intensiv period som innehåller bl a World Cup i Sandviken. AIK ser ExTe CUPEN som en perfekt möjlighet att spela utomhus på Hälsingeis då det efter turneringen återstår mindre än två veckor till den efterlängtade premiären den 1 nov, mot Bollnäs på borta.