Klart: P21-landslaget deltar i ExTe CUPEN

Helgen 17-19 oktober avgörs ExTe CUPEN som ni vet på Ljusdals IP. Sveriges P21-landslag kommer att delta under namnet ”Team Sweden U-21” för att slipa formen inför VM som avgörs i Arkhangelsk 20-22 december.

– Det är jätteroligt att vi får möjligheten att vara med. Det har varit en process innan då vi har frågat spelarnas klubbar om de släpper spelarna. Klubbarna och tränarna har varit fantastiska i det och väldigt positiva, säger P21-landslagets förbundskapten Pierre Ross till svenskbandy.se.

P21-landslaget kommer att ställas mot internationellt motstånd i Ljusdal och får värdefulla matcher inför VM.
– Såklart är det en stor fördel att få delta, det är bra lag som är med. Vi ska jobba vidare utifrån spelidén som presenterades vid lägret i Uppsala och vi ska hitta spelarnas roller, säger Pierre och fortsätter.
– För oss innebär det mer tid tillsammans och en möjlighet att få se spelarna i matchmiljö. Jättekul att vi får samla laget i tre dagar.

P21-landslagets trupp presenteras i början av oktober.