ExTe huvudsponsor för ExTe CUPEN i ytterligare tre år

 

Även om ExTe i flera avseenden är ett globalt företag råder ingen tvekan om var rötterna finns. Efter drygt 120 år i Ljusdalsbygden är det en självklarhet för ExTe att stödja och medverka till utveckling av olika verksamheter som gynnar hela bygden. 

  • Bygden och alla bandyälskare förtjänar den här folkfesten, säger Daniel Nyström, kommunikationsansvarig på ExTe i Färila. Därför kommer vi att vara huvudsponsor för ExTe CUPEN i ytterligare tre år. Vi har ett bra och mångårigt samarbete med Ljusdals BK. Med ExTe CUPEN vill vi gemensamt bjuda på folkfest och riktigt bra underhållning. ExTe CUPEN visar omvärlden att det händer mycket i bygden. I bästa fall bidrar det helt enkelt till att sätta Ljusdal på kartan och ökar intresset hos människor att flytta hit och jobba.
  • Det är en kraft som sträcker långt mycket längre än bandyplanen på Idrottsparken. Att det är cup på orten är något som speglar hela Ljusdal med omnejd under en vecka, fortsätter cupgeneralen Jonas Svensson. Vi från LBKs sida är väldigt stolta att ExTe vill fortsätta samarbeta med oss, så vi gemensamt kan fortsätta att bjuda Ljusdal på denna bandyfest.
  • Varmt välkomna till ExTe CUPEN 2020/21/22 för atmosfären, festen, traditionen och framtiden – den finns i Ljusdal.

Fakta om ExTe CUPEN:

Ljusdals egen ”världscup” med deltagande lag från Sverige, Ryssland, Finland och Norge. Dag- och nattbandy sen 1974.

www.extecupen.se

Fakta om ExTe:

ExTe är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare. Företaget grundades redan 1898 och har marknadens i särklass bredaste sortiment av lastförankringsutrustning för lastsäkring på landsväg och järnväg.

www.exte.se

***

Ytterligare information lämnas av:

Daniel P. Nyström, kommunikationsanvarig, ExTe

Email daniel.nystrom@extendo.se 

Tel: 0651 175 29

Jonas Svensson, cupgeneral, ExTe Cupen

Email: jonas@ljusdalbandy.se 

Tel: 070 690 23 58

 

 

Färila 2020-02-07