Ingen ExTe CUPEN 2020

 

Tyvärr tvingas arrangerande Ljusdals Bandyklubb och huvudpartner ExTe meddela att vi inte kommer att kunna genomföra ExTe CUPEN som planerat i Oktober 2020.

Såklart är det världsläget kopplat till covid-19 som ställer till det även för vår oktoberfest

Vi har sett framemot att få anordna den 4e upplagan av ExTe CUPEN, där vi hade stora förhoppningar och möjligheter att vi skulle få uppleva en cuphelg med stort C.

Vi har haft ett väldigt bra startfält på gång, där vi nästan kunnat garantera många mycket intressanta matcher både på planen och läktarna.

Upplevelsen är också att Ljusdal som ort, mer och mer börjat haka på för att vi tillsammans ska skapa cup-feber runt Idrottsparken och på köpingen.

Efter förra årets cup visade det sig även att många av våra företagare på orten upplevt helgen som mycket positiv.

”Vår största ambition med ExTe CUPEN är att det ska vara en publikfest, som ska färga, lysa upp och få oss att längta till oktober. Men som läget är just nu så går det helt enkelt inte att genomföra cupen hur gärna vi än velat och försökt” säger Jonas Svensson, cupgeneral ExTe CUPEN

Ulf Cigen, ordförande i LBK fortsätter – ”Ljusdal blir tyvärr utan sin cup-helg i oktober detta år med allt vad den symboliserar, vi har sett under dessa år att arrangemanget växt sig allt större och förra året hade vi tre väldigt fina dagar och nätter.

Olyckligtvis innebär detta även ett betydande ekonomiskt avbräck för Ljusdals BK som vi behöver hantera efter bästa förmåga”

”Vi på ExTe ser alltid fram emot ExTe CUPEN och den härliga stämning som är på IP och i hela kommunen före, under och efter helgen. Eftersom det här året har blivit annorlunda på så många sätt med inställda evenemang överallt så får vi nu istället blicka framåt och göra ExTe CUPEN 2021 till den folkfest som vi längtat efter.” avslutar Lina Bylund, ExTe.